GOLD COOKİES WHEY PROTEİN NEDİR?
Whey protein, peynir altı suyundan elde edilen ve vücut tarafından hızla sindirilebilen bir protein kaynağıdır. İçeriğinde temel amino asitler ve dallı zincirli amino asitler (BCAA'lar) bulunmaktadır. Whey protein, konsantre, izole ve hidrolize formlarında bulunabilir.
İÇERİK BİLGİSİ
Whey protein konsantresi (WPC), L-Glutamine, BCAA’lar (Leuscine, İsoleucine, Valine) Aroma Verici (çikolata) Kıvam Arttırıcı (guar gam) Tatlandırıcı (sukraloz) Topaklanmayı Önlendirici (Tri Kalsiyum Fosfat) Vitamin B6 Vitamin C
Faydaları:
Whey protein, kas kütlesi ve gücünü artırmak için mükemmel bir protein kaynağıdır. Antrenman sonrası kas iyileşmesini hızlandırır, protein sentezini artırır ve kas yıkımını azaltır. Ayrıca, bağışıklık sistemini destekleyen laktoferrin ve immünoglobulinler gibi biyoaktif bileşenler içerir.
Kullanım Önerileri:
Whey protein, antrenmandan hemen sonra, sabahları veya öğün aralarında kullanılabilir. Bir porsiyon su veya süt , bitkisel süt ile karıştırılarak tüketilmesi önerilir. Alternatif olarak günün istenilen saatinde pratik ve lezzetli bir şekilde protein tüketmek için idealdir.
1 Porsiyon (1 ölçek, 35 g) 200 -250 ml su ile karıştırılarak tüketiniz.
Damak tadınıza göre yoğunluğunuz ayarlayabilirsiniz.
Pankek, kek, kurabiye ve kahvelerinize ekleyerek besinlerinizi içeceklerinizi daha lezzetli ve protein değerini arttırarak tüketebilirsiniz.
Muhafaza Koşulları :
Ağzı kapalı olarak, serin ve kuru bir yerde yüksek ısıdan ve nemden ve güneş ışığından koruyarak muhafaza ediniz.
Alerjen Uyarısı:
Soya lesitini, süt ürünleri, hardal, gluten, yumurta işleyen tesislerde üretilmiştir.